Szom a magyar "vírTus" torokkeserű tinktúra

Címkék

Szom a magyar "vírTus" torokkesrű tinktúra elkészítése
2 lépésben

Kép
Szom herbs
Elkészítési idő
5 perc
Adagok száma
2
Nehézség
Könnyű
Hozzávalók
200gr Szom fűszer keverék
2L körüli dusztos üveg
1 L alk.: 65% (V/V) vizezetlen pálinka
0.5 L alk.: 65% (V/V) vizezetlen pálinka
30 gr ganoderma gomba (pecsétviasz gomba)
0.5 kg propoliszos méz
gyömbér
citrom
Recept utasítás
Nem szeretem a sürgetős reklámokat, hogy azonnal vedd meg mert elfogy.
Azonban teljesen komoly, hogy a vállalkozásom visszaadom február utolsó napján.
Akinek kell Szom most rendeljen.
Utána nem gyártok egy darabig, nem leszek itthon, külföldön leszek.
Emailt írjon aki rendel Foxposton küldöm. info@szom.eu és esetleg hívhattok is 0036703334777
Aki kipróbálásra megkapta, használta a Szomot és jónak tartja és még nem adott támogatást most megteheti hó végéig.
A külföldi utamhoz (a gyógyhatás klinikai tesztjét külföldön tudom megcsináltatni) most jól jön.

A Szom torok keserű tinktúra elkészítése

Magyarországon azt mondták végső megoldás a vakcina.
Addig is míg sokan várják az eljövetelét a világmegváltó sokadik vakcináknak, párhuzamosan mi készíthetünk egy kis Szom-ot.

Az élelmi-szer-eink közül a leg-főbb-szer a fű-szer.
Mivel fűben fában van a gyógy-szer.

A hozzávalók:

1. zárható 2 liter körüli üveg
célszerű nagy szájnyílású üveget, pl. befőttesüveget használni.

2. Egy zacskó 200gr-os Szom.

3. 1L majd második felöntéshez fél liter jó minőségű, vizezetlen házi pálinka: alk.: 65% (V/V)

4. 2 db fél literes parafadugós hosszúkás üveg, továbbiakban szomos üveg

Elkészítés:
A szomos zacskó elején lévő matricát ragasszuk át egy szomos üvegre, majd a hátsó matricát egy másik szomos üvegre.

A tasak teljes tartalmát öntsük bele a befőttesüvegbe.

Amikor a  szálló növénypor az üveg alján leülepedett, lassan öntsük fel az üveget 1 liter pálinkával, majd zárjuk le.

Legalább 3-6 hétig érleljük fénytől védett hűs helyen és néha rázogassuk össze.
6 hét után hat....

Amikor a növények leülepedtek és tiszta a pálinkánk nem lebeg benne már növény, akkor öntsük át a befőttes üvegben felül összegyűlt Szom tinktúrát egy nem műanyag (rozsdamentes) tölcsér segítségével a szomos felmatricázott üvegbe és zárjuk le parafadugóval. Tegyük hűvös helyre az éléskamránkba.

A matrica a sok üveg közt majd segít nekünk megtalálni a Szom tinktúránkat amikor szükség lesz rá.

A Szom tinktúrából egy kávéskanálnyi az egyszeri fogyasztásra ajánlott adag. Nem több!!! Hanem időnként újra egy kávéskanálnyi, amikor a hatása jól esik állapotunktól függően.

Második felöntés-A befőttes üvegünk aljában maradt növényekre ismét ráöntünk fél liter pálinkát, majd napfénytől védett hűvös helyen érleljük min. 3 hétig , miközben néha összerázogatjuk. Majd a befőttes üvegből átöntjük a pálinkát, mely a 3 hét alatt finom torokkeserűvé alakult a második szomos felmatricázott üvegben, amin a rovásírásos logó van, és lezárjuk parafadugóval.
A növények hatóanyaga ebben a szűrletben még elég hatásos de már kellemesebb ízű.
Esténként ebből egy kávéskanálnyit megiszunk.
Legjobb védekezés a támadás (megelőzés).

Tea

A maradék, üveg aljára leülepedett növényeken hagyjunk egy vékony Szom réteget, hűtőben tárolva így nem romlik el.

Egy teáskanálnyi növénykeverékhez fél liter forró vizet adjunk és lehűléskor reszeljünk bele gyömbért, tegyünk bele citromot és propoliszos mézet.

A teában a vízben oldódó hatóanyagok is előjönnek. A tinktúrát fogyasztva teával is kísérhetjük.
 

Forralt bor

Egy evőkanálnyi növénykeveréket tegyünk a forralt borhoz amit ízlés szerint készíthetünk.